WIE WIJ ZIJN

SIMONE DE KOK

Sinds januari 2015 ben ik toegepast gerontoloog. Daarvoor heb ik gewerkt als logopedist in mijn eigen praktijk. Na een aantal jaar niet als logopedist gewerkt te hebben maar als vrijwilliger, kon ik opnieuw kiezen wat ik wilde gaan doen. In mijn betaalde werk vond ik de verhalen van de ouderen en hun motivatie om hun communicatie te verbeteren het meest aansprekend. In mijn vrijwilligerswerk had al snel de beleidsmatige kant van de organisatie mijn interesse.

Bij Simpelweg heb ik beide: het luisteren naar de verhalen van mensen over wat voor hen de dag de moeite waard maakt, geeft mij een basis om ondersteuning te bieden in het verbeteren van hun kwaliteit van leven en in de kwaliteit van dienstverlening van organisaties. Dat maakt voor mij de dag de moeite waard.

SIDNEY PERSOON

Tijdens mijn diensttijd in Bosnië-Herzegovina heb ik tijdens de oorlog de kracht van weerbaarheid en aandacht gezien en ervaren. De gedachte dat veel meer mogelijk is als de wil er is, is steeds sterker geworden. Deze ervaring geef ik nu binnen Simpelweg steeds meer vorm in combinatie met mijn kennis en overige ervaringen uit mijn loopbaan: in industrie (process engineer en kwaliteitsmanager), zorg (o.a. directeur thuiszorg en vele andere opdrachten) en onderwijs (docent Innoveren en Ondernemen). Ik denk in processen, mogelijkheden en gevolgen en inspireer mensen daar hun rol in te pakken. Ik leg daarbij de verbindingen en bied structuur om zo het invididu en de organisatie vloeiend samen naar het beoogde doel te laten stromen

Ervaar ook de kracht van eenvoud, bel ons op 06 – 46 33 28 60